TNM103 - Ljudteknik, HT2022

Hemtentan hämtas ut på Irmeli Arturssons kontor

Hemtentan hämtas ut på Irmeli Arturssons kontor på plan 2 i Kopparhammaren 2. Det är till vänster förbi postfacken när ni kommer in på plan 2. Tentan hämtas ut mellan 13:00 och 13:30 på onsdag den 26 oktober. Ta med studentID, och hämta bara ut ett ex var.

Schemaändring igen, onsdag 12 oktober

Onsdag 12 oktober 13-15 i sal TP31 kommer Dan Nyberg från NFC och håller sin föreläsning. Sedan, 15-17, håller jag och Stefan föreläsningen om pitchshift, timestretch och fasvokoder, också i TP31.

Smärre schemaändring

Idag, onsdag 5 oktober, kör jag den föreläsning som försvann när jag var i Österrike. Vi ses 13-15 i sal SP35. Laborationerna som är 15-17 och 17-19 ändras till ett tillfälle 15-17 i TP301 då ni kan jobba ikapp eller redovisa ikapp eller dricka kaffe och snacka skit på.

Laboration 9, Matlab 4 är nu uppdaterad

Nu har jag byggt ut laboration 9, dvs Matlab 4, med mer info och roliga experiment med Hannfönster och granulärsyntes.

Ändring i schemat, onsdag 28 september

Gästföreläsningen onsdag den 28 september i sal TP54 måste skjutas på. I stället kör vi laboration för grupp B i den salen 13-15 i stället för 17-19. Laborationen 15-17 för grupp A kör vi i KO121 enligt schemat.

Studentföreläsningarna

Nu finns artiklarna som ni ska läsa och presentera på sidan med Ämnesindelning

Schemastrul

Arduinolådorna

Välkomna till kursen

På dessa sidor kommer all info rörande kursen finnas tillgänglig. Föreläsningsanteckningar, anvisningar, några bra och användbara länkar, och laborationsmaterial.

Angående laborationer

Förbered laborationerna, det är 2h per laboration bokad i sal men ni behöver ungefär 4h för att lösa laborationen. I laborationshandledningen finns en hel del förslag och idéer men det är inte alltid att allt finns, så ni måste själva söka mer information, kolla i laborationshandledningen till de andra laborationerna, samt kolla i föreläsningsanteckningarna.

Föreläsningar/seminarier i sal

Föreläsningarna på kursen kommer att hållas i sal på campus, om inte nya restriktioner/anvisningar kommer.

Laborationer på egen tid och i sal

Laborationerna utförs i bokade grupprum, men också på egen tid för att alla moment ska hinnas med.